Wrap up september

Het is oktober: tijd om terug te kijken naar de boeken die ik afgelopen maand las. September was de eerste schoolmaand sinds de zomervakantie, en dat merk je ook wel aan de boeken die ik heb gelezen. Kijk je mee welke dat zijn?

Wat vond ik van de boeken die ik in september las?

Begin september las ik Mijn hart en andere zwarte gaten voor een leesclub omtrent dit boek. Het was op zich een prima boek, maar eigenlijk had ik er meer van verwacht. Er volgt waarschijnlijk nog een recensie van, evenals van Wat jij niet ziet. Dat boek las ik voor een Hebbanleesclub. Mijn recensie zal daarom ook eerst op Hebban verschijnen.

Het vuur van Louise heb je natuurlijk al langs zien komen vanwege de blogtour en de winactie (die inmiddels is afgelopen: de winnaar heeft bericht gehad). Ook Check-out van Juultje van den Nieuwenhof heb ik al gerecenseerd, omdat ik dit boek van de uitgeverij kreeg. Ik las het in de trein en daar is het een prima boek voor!

Omdat Kass Morgan ons land bezocht, wilde ik haar boek De 100 graag lezen. Dit heb ik dan ook gedaan door het online te lenen bij de bibliotheek. Ik las het boek op mijn telefoon, en dat was onhandig. Ik heb er ook erg lang over gedaan en ik denk dat dat mijn negatieve mening deels veroorzaakt. Ik vond het boek niet echt leuk en weet nog niet of ik er nog een recensie over zal schrijven.

Wat in ieder geval zeker is, is dat ik Beatrijs niet zal recenseren. Ik las dit boekje (eigenlijk is het een gedicht van 1000 regels) voor literatuur, voor school, maar het telt natuurlijk wel mee voor mijn reading challenge: het is immers een gelezen boek! Om te weten wat ik van Bloedbroeders, één van de nominaties voor de Hebban young adult award, vind, kan je hier mijn recensie lezen.

Hoe gaat het nu met mijn reading challenge?

September was een beetje een rommelige leesmaand, in verband met al die boekige evenementen. Ik las ook minder dan gemiddeld, maar dat maakt niet zoveel uit. Met deze 7 boeken die ik in september las, staat de tussenstand van gelezen boeken dit jaar op 73 boeken.

Ik was in september ook in een aantal boeken begonnen, die ik toen nog niet had uitgelezen. Die boeken wil ik onder andere lezen in oktober, zoals je hier ziet. Oktober wordt vast een leukere leesmaand 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *