Wrap up oktober

Er is alweer een maand voorbij! Oktober was een maand waarvoor ik veel voornemens had wat betreft boeken die ik wilde lezen, en ook een maand die aan het einde in het teken stond van de voorbereiding voor de toetsweek. Proefwerkweek en lezen? Dat gaat niet zo goed samen! Wat ik las in oktober lees je vandaag hier, en om te weten wat ik deed in oktober klik je hier.

De boeken die ik las

Ik begon oktober met het uitlezen van Het Rosie Project aangezien we een leesclub omtrent dit boek hadden. Het was niet mijn eerste keus om dit boek te lezen, maar zeker prima om te lezen. Dit boek staat niet op de foto: ik heb het bij de bibliotheek geleend. Mijn recensie zal nog op mijn blog verschijnen. Ook las ik verhalenbundel Wolken en andere voetstappen, een boek waarin mijn verhaal ook staat, uit.

Dan waren er heel veel boeken die ik nieuw had in oktober die hoog op mijn to be read lijst stonden. Ze konden natuurlijk niet allemaal aan de beurt komen, maar ik heb wel een leuk aantal gelezen! Ik kan je niet vergeten was een prima boek, maar verder vond ik het niet zo bijzonder. Van dit boek en van 54 minuten kan je binnenkort mijn recensie lezen. Dat laatst genoemde boek was uiteindelijk niet wat ik ervan verwachte, maar wel aangrijpend!

Recensies die al online zijn verschenen zijn die van Moordspel, Cyberboy en Sterrenstof. Moordspel is een aanrader als je van jeugdthrillers houdt. Lees je graag over de toekomst en wil je aan het denken gezet worden, maar tegelijkertijd een boek waar je doorheen vliegt, lees dan Cyberboy. Sterrenstof is een realistisch liefdesverhaal waar velen ontzettend enthousiast over zijn: mij beviel het niet zo goed, maar dat neemt niet weg dat het geen goede contemporary young adult is.

Oeps! Ook Check-out staat op de foto, maar dat boek las ik in september in plaats van in oktober. Het Rosie Project, dat ik ook in oktober las, staat niet op de foto, omdat dat boek alweer terug naar de bibliotheek is.

November

Zo komen we op zeven uit! Een prima aantal, net als vorige maand. Toch verwacht ik in november op een hoger aantal uit te komen. De boeken die ik in de eerste week uitlees zijn bijvoorbeeld Did I mention I need you? (nog 50 pagina’s!), Een jaar offline (ook nog 50 bladzijdes) en 3PAK, een bundel met drie verhalen waarvan ik het laatste nog moet lezen voor ik het boek uit heb.

Waar mijn to be read voor november verder uit bestaat, lees je komende week op mijn blog! Ik kan je alvast verklappen dat ik sommige boeken ook heb genoemd in mijn to be read voor oktober, die je vindt door hier te klikken 🙂

Welke boeken las jij zoal afgelopen maand?

2 gedachten over “Wrap up oktober

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *