Ik heb de stap gezet!

Wie had gedacht dat jij mijn blog nu bezoekt? Ik een paar dagen geleden nog niet! Ik betwijfelde een paar uur geleden zelfs nog of het zou lukken. Ik zal je bij deze iets meer vertellen over de verhuizing naar deze site, maar ik heet je vooral van harte welkom!

Zoals je waarschijnlijk weet, blog ik al bijna twee jaar over boeken. Dit deed ik tot een maand geleden gratis via WordPress, maar daardoor had ik wel zo’n lelijke link. Bovendien had ik een ontzettend amateuristische naam voor mijn site bedacht, namelijk Femke Leest. Ik was niet eens de enige met die naam, daarom gebruikte ik cijfers: femkel33st.

Ik wilde al lange tijd overstappen naar een eigen domein met webhosting. Ik had zelfs al over een naam nagedacht, namelijk Bibliofem. Deze schoot me een paar maanden geleden te binnen en tot gisteravond heb ik daar nog over getwijfeld, maar de knoop is doorgehakt!

Over de gedachtes achter deze naam zal ik een aparte blogpost schrijven, evenals over het proces van het opzetten van de site die je nu bezoekt. Voor nu gaat het vooral om een leuk welkomstwoordje 😉

Wat kan je binnenkort nog meer verwachten?

  • Vanaf 1 september blog ik weer volgens een vast schema. Ik moet nog nadenken over de frequentie van de artikelen, maar ik denk aan 4 of 5 keer per week (maar in september blog ik misschien wel (bijna) elke dag!).
  • Ik streef ernaar om binnen een week mijn logo en header online te zetten. Het huidige uiterlijk van mijn site is tijdelijk – m’n logo is nog niet af, maar ik kon eigenlijk niet wachten om weer te bloggen. Er verandert dus nog van alles aan de lay-out, om er een beetje een leuk geheel van te maken.

Veel meer weet ik nog niet kan ik nu nog niet zeggen, behalve dat ik er heel veel zin in heb om op dit stukje internet te bloggen over van alles wat met boeken te maken heeft, zoals je van me gewend was, maar dan een versie 2.0!

7 gedachten over “Ik heb de stap gezet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *