Dit was Blossom Books Bookstagram!

Hoewel ik in augustus niet actief op mijn blog was, deed ik op Instagram mee aan een challenge. Uitgeverij Blossom Books had de prompts bedacht waarbij deelnemers 31 dagen lang elke dag een foto plaatsen. Ik deed mee en wil het resultaat graag met jullie delen. 

Blossom Books Bookstagram dag 1: to be read augustus

Toen de challenge op 1 augustus begon, was ik op vakantie in Frankrijk. Ik had de foto’s van te voren niet genomen, omdat, toen ik nog thuis was, de prompts nog niet bekend waren. Ik had toen helaas niet alle boeken bij de hand voor de foto, maar dit was mijn to be read voor augustus van de boeken die ik mee had.

BBBdag2

Een gesigneerd boek: wat betreft Blossom Books is dat bij mij Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld. Het was zo leuk om auteur Becky Albertalli te ontmoeten!

BBBdag3

Dag 3: shelfie. Ik had de indeling van mijn boekenkast net weer iets veranderd en mijn zusje wilde wel een vrolijke foto van mij en de boeken maken! Op Instagram (@bibliofem.nl) heb ik ook een mini-filmpje van mijn boekenkast geplaatst voor degenen die nieuwsgierig zijn 😉

BBBdag4

Mijn leesplek deze vakantie was aan het zwembad. Het weer was wel een minpuntje (vijftien minuten na deze foto begon het te regenen). Het was overigens wel awkward om deze foto te nemen (met dank aan mijn zusje), maar er was toch (bijna) niemand!

BBBdag5

De auteur die het best vertegenwoordigd is in mijn boekenkast is Mel Wallis de Vries! Van haar jeugdthrillers heb ik 6 boeken in mijn bezit, maar ik heb er meer van haar gelezen.

BBBdag6

Duizend stukjes van jou had een goede plottwist. En kijk ook even naar die cover!

BBBdag7

Een boek met bloemen (blossom) erbij: daar gebruik ik natuurlijk een boek van Blossom Books voor! Ik was die dag op de Deventer Boekenmarkt en nam onder andere dit boek Zac & Mia mee! De rest van de gekochte boeken zie je zo op een andere foto.

BBBdag8

Mijn voorkeur gaat uit naar hardcovers, maar ik heb ook paperbacks in mijn kast staan. Weetje: Blossom Books reageerde op deze foto met ‘leuke foto!’ 😀

BBBdag9

Mijn favoriete boek van dit moment is Wij zijn allemaal moleculen. Bovendien was het de bedoeling om in de beschrijving van de foto 5 feitjes over jezelf toe te voegen. Die vind je ook op Instagram! (@bibliofem.nl)

BBBdag10

Als ik een boek zou herlezen, is het Ik geef je de zon. Dit boek is ook zo mooi! (niet alleen van buiten)

BBBdag11

Geen spetterende foto, al zeg ik het zelf, maar het is wel een verhalenbundel die ik heb gelezen.

BBBdag12

Voor de regenboog van boeken gebruikte ik eens mijn Engelse boeken, voor de afwisseling.

BBBdag13

Twee mooie boeken op de foto: deze standalones raad ik aan.

BBBdag14

In het spoor van de eclips heeft een prachtig omslag!

BBBdag15

Favoriete trilogie. Wist je dat ik deze boeken niet eens in de kast heb staan? Gelukkig heeft mijn zusje ze en mocht ik daar een foto van maken!

BBBdag16

Ik kocht deze vijf boeken in Deventer op de boekenmarkt. Meer zeg ik nu niet, want er volgt nog een andere bookhaul en een artikel over de boekenmarkt!

BBBdag17

Blij boek. Ik word blij van mijn boekenkast en verwees dan ook naar de foto van dag 3 (shelfie). Deze boeken las ik de dagen hiervoor tijdens een readathon en daar werd ik ook blij van!

BBBdag19

De award voor het beste einde gaat naar… Sky van Ellen Lina!

BBBdag21

Een boek in de natuur, spreekt voor zich, toch?

BBBdag22

De foto is niet bijzonder, maar het boek wel. Ik gebruikte het voor de foto van ‘boek waardoor je moest huilen’. Ik heb niet bij dit boek gehuild, maar het is wel een boek dat je aan het huilen maakt als je snel huilt bij boeken!

BBBdag23

Chocolademelk vind ik lekker om te drinken tijdens het lezen. En oh, zie je mijn mok? Shut up, I’m writing!

BBBdag24

Van Eleanor & Park heb ik meerdere exemplaren: een Nederlandse en een Engelstalige.

BBBdag26

Het was mooi weer (je weet wel, die hittegolf), dus een zomerse foto maken was niet zo moeilijk!

BBBdag27

Een boek dat ik in één keer snel heb uitgelezen is Zusje vermist. Het was zo spannend! Er volgt nog een recensie van dit boek.

BBBdag28

I like big books and I can not lie was de opdracht van de dag. Eh, nee, ik houd niet zo van dikke boeken. Maar ik heb er wel een paar en deze twee boeken die ik heb gelezen zijn ook echt dikker dan dik!

BBBdag29

Voor ‘favoriete quote’ gebruikte ik Waar het licht is. Volg me op Instagram (@bibliofem.nl) als je benieuwd bent naar de zin!

BBBdag30

Naast die vijf boeken uit Deventer bestaat mijn bookhaul van augustus ook uit deze twee boeken hierboven.

BBBdag31

Deze vijftien boeken heb ik gelezen in augustus! Het was zo heerlijk, ik zat dankzij de vakantie echt in een leesflow (nu niet meer..). ‘Huh, ik zie geen vijftien boeken op de foto?’ Dat klopt, maar rechts van De test zie je ook een dun, zwart streepje: dat is mijn e-reader, waar ik ook nog eens drie boeken op las.

Zo, dit is een lang artikel geworden, maar ik hoop dat je het leuk vindt dat ik weer aan het bloggen ben na een vakantiestop! Meer foto’s zien? Vandaag verschijnen er nog twee, die nog ontbraken bij deze challenge, op Instagram. Mijn gebruikersnaam is bibliofem.nl 

Heb jij ook meegedaan met de #BBBookstagram? 

 

2 gedachten over “Dit was Blossom Books Bookstagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *