Contact: femke@bibliofem.nl

 

Ik ben een enthousiaste veellezer met veel belangstelling voor young adult boeken. Denk je dat jouw boek wel in mijn straatje past? Stuur me een mailtje en wie weet heb ik wel interesse om het boek te recenseren 🙂

Wil je me een berichtje sturen? Je kunt me het best bereiken door te mailen naar femke@bibliofem.nl

Ik ontvang graag persberichten en word graag op de hoogte gesteld van de nieuwste nieuwtjes omtrent de boeken die in mijn straatje vallen. Binnen het young adult genre lees ik het liefst thrillers en hedendaagse romans. Maar over kinder- en jeugdboeken kun je me ook altijd mailen: ik lees alles wat los en vast zit.

Andere plannen of ideeën om te sparren? Daar sta ik altijd voor open! Ik denk graag mee over bijvoorbeeld de promotie van je boek of plan om mensen enthousiast te maken om te lezen.

Boeken recenseren doe ik met plezier! Helaas heb ik niet de tijd om elk boek dat me aanspreekt te lezen. Uiteraard streef ik ernaar om een recensie zo snel mogelijk online te zetten, maar de realiteit leert dat me dat niet altijd lukt. Lezen met een deadline kan, als we daar van te voren contact over hebben. Verder is eerlijkheid bij recensies voor mij erg belangrijk!

Ik ben ook te vinden op sociale media. Hiernaast aan de rechterkant vind je linkjes naar de accounts waarop ik actief ben.

Meer lezen over mijn en mijn blog? Klik hier. Dan weet je wat me zoal bezighoudt en welke andere onderwerpen eventueel bij mij zouden aansluiten.

4 gedachten over “Contact

 1. Hoi femke,

  Ik vind je blog echt super leuk om te lezen en vroeg me af,
  kan ik ook een boek aanvragen?

  Ik heb namelijk boeken gevonden waarvan ik twijfel, zal ik ze kopen?
  En aangezien jij zulke leuke recensies schrijft ben ik benieuwd wat jij ervan vindt en de doorslag kan geven bij mij.

  Dit zijn de boeken:

  – Verdwenen, van:
  Tara Altebrando
  -Wij leugenaars, van:
  E. Lockhart

  Ik snap het als je het te druk hebt met leuke boeken lezen, ( of andere dingen. ) maar misschien dat je het leuk vindt om hier iets mee te doen 🙂

  Groetjes,
  Anna.

  1. Wat leuk, dank je wel! Echt lief, wat een groot compliment dat je mijn mening op prijs stelt en daarvoor zelfs recensies van bepaalde boeken wilt aanvragen 🙂
   Verdwenen heb ik al gerecenseerd, hier vind je mijn recensie: http://bibliofem.nl/recensie-verdwenen-tara-altebrando/
   Wij leugenaars nog niet, maar dat boek staat zeker op mijn nog-te-lezen lijstje. Ik ben misschien zelfs van plan ‘m deze zomer te lezen – de bibliotheek heeft ‘m immers als -ebook en op vakantie neem ik mijn e-reader mee. Ik weet nog niks zeker, maar als je mijn blog volgt, dan zie je het vanzelf als ik een recensie van het boek heb geschreven.
   Je kan me op sociale media (Instagram @bibliofem.nl, Twitter @Bibliofem) volgen of via de Bloglovin’ button in de zijbalk, en je kan je via de knop in de zijbalk ook inschrijven voor een update per mail, dan krijg je een bericht in je inbox als ik iets plaats.
   Hoop van je te horen!

   1. Hoi hoi!

    Bedankt dat je hierop hebt gereageerd,
    Ik heb me gelijk maar eens op je ‘geabonneerd’.

    En dankzij je recensie over verdwenen denk ik er toch van af stap. of in ieder geval, niet ga kopen. Misschien dat ik hem nog ga lenen van de bieb, maar als het echt zo tegenvalt qua spanning vindt ik het toch minder waard om mijn geld hier aan uit te geven.. 🙂 ( mijn inkomsten zijn nog niet zo hoog aangezien ik nog niet kan / mag werken . )

    ik kijk uit naar je recensie!

    Groetjes,
    Anna 🙂

    1. Leuk, dank je wel! Snap ik. Er zijn genoeg leuke(re) boeken!

     Wij leugenaars heb ik inmiddels gelezen. Ik hoop ergens na mijn vakantie een recensie te plaatsen; dat zou dan eind augustus of in september zijn. Je ziet de recensie dan wel verschijnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *