Bookhaul zomer 2016

Als je mijn vorige blog, nog niet op eigen domein, ook volgde, ken je de bookhauls wel. Bij de laatste bookhaul die ik daar heb geplaatst, bookhaul lente, zijn we gestopt bij Reboot. Inmiddels is de zomer ook weer voorbij en laat ik jullie vandaag mijn nieuwe boeken tot en met eind augustus zien! 

Voor de zomervakantie ontving ik eerst 2C van Mirjam Mous om te recenseren als lid van de Hebban YA Club van 10. Op onze page We love YA vind je onze groeprecensie.

Als Hebban YA Club lid mocht ik ook naar het bloggersevent rondom het boek Eenzaam en extreem ver weg. In de goodiebag die we kregen zat het boek Handlettering doe je zo! van Karin Luttenberg. Een erg leuk en nuttig boek, waarvan nog een recensie zal verschijnen.

Van Gevarenzone (Jennefer Mellink) heb je al een recensie kunnen lezen. Dit boek mocht ik van uitgeverij Clavis recenseren en het is me goed bevallen. Ik heb het ook boek ook lekker snel gelezen!

Toen ik afgelopen zomervakantie in New York was, bezochten we ook de grootste boekwinkel genaamd Strand Bookstore (waar mijn foto die je in de sidebar ziet ook is gemaakt). Ik kocht daar The distance from me to you (nog niet gelezen).

Het vuur van Louise zie je ook op de foto. Dit boek kreeg ik in september, maar vergeet niet dat vandaag de laatste dag is waarop je nog kansmaakt op dit boek als je hier bij de winactie een reactie achterlaat en vertelt waarom je wil winnen.

Van Uitgeverij Q ontving ik een recensie-exemplaar van Phobos van Victor Dixen, die ik ook heb ontmoet! De omschrijving van het verhaal sprak me aan en het boek is me uiteindelijk goed bevallen, zoals je in mijn recensie kunt lezen.

Op een ochtend ging ik naar de supermarkt om courgettes en andere benodigdheden voor soep te kopen, toen ik bij de boekwinkel Giftige woorden voor slechts 3 euro en 50 cent tegenkwam! Ik had slechts 10 euro contant mee voor de boodschappen en gelukkig had ik nog wat over, want voor deze prijs kon ik dit boek echt niet laten liggen!

Daarnaast heb ik nog vijf boeken gescoord op de Deventer boekenmarkt. In de aparte blogpost over de Deventer boekenmarkt die nog zal volgen, licht ik de boeken ook toe. Van Zusje vermist is de recensie in ieder geval al verschenen!

Welke nieuwe boeken heb jij de laatste tijd gekocht/gekregen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *