Bookhaul september

Wow, in september heb ik echt ontzettend veel nieuwe boeken gekocht en gekregen! Bij de evenementen die rondom Literatour werden georganiseerd heb ik veel nieuwe boeken gekocht, maar ook kreeg ik een aantal recensie-exemplaren! Bij deze zet ik ze op een rijtje.

 

Deze vier boeken heb ik mogen ontvangen! We beginnen even onderaan. Ik doe op Hebban mee aan een leesclub rondom het boek Wat jij niet ziet, een young adult met een blinde hoofdpersoon. Het vuur van Louise ontving ik voor de blogtour, waarvan je hier mijn artikel kan lezen.

Van uitgeverij Luitingh Sijthoff mocht ik Check-out recenseren, wat ik al heb gedaan zoals je kan lezen. Tot slot ben ik coördinator van de leesclub op Hebban over een ander YA boek, namelijk Ik kan je niet vergeten. Dit boek lees ik momenteel en komende week verschijnt de recensie van dit boek op mijn blog!

Bij het YALBal, de opening van de Literatourweek, was Laure Eve ook aanwezig. Zij schreef De Graces, vandaar dat ik dat boek ook kocht en liet signeren. Daarbij kreeg ik ook het boekenweekgeschenk 3PAK, een verhalenbundel, en My Number One Wishlist, een geschenkboekje met eerst hoofdstukken van boeken van uitgeverij Blossom Books en Best of YA.

Het jaar dat de wereld op zijn kop stond koos ik toen ik een boek mocht uitzoeken, daar ben ik heel blij mee! Over dit evenement zal ik nog een verslag schrijven. Op zondag ging ik vervolgens naar een meeting met Cis Meijer en daar kreeg ik haar nieuwste boek Moordspel mee naar huis. Wil je meer weten over Cis Meijer, klik dan hier. Het verslag van de middag vind je hier.

Tijdens Literatour heb ik nóg meer boeken gekocht, namelijk toen ik naar Den Haag ging. Ik bezocht boekwinkel Van Stockum en ging niet met lege handen naar huis. Naar Wink, Poppy en Midnight was ik al tijden nieuwsgierig en ook De Fixer stond op mijn verlanglijstje, aangezien het momenteel maar 10 euro kost!

Hierbij kreeg ik ook nog een exemplaar van 3PAK. Ook gaf de boekhandelaar mij nog een goodiebag mee, die ze over hadden van een young adult evenement (een pubquiz) die ze die avond daarvoor organiseerden. Thanks!

Op zaterdag 24 september had ik weer een lekker boekige dag. ’s Ochtends ging ik met Marleen naar een exclusief event met Jenny Han. Hier zal nog een verslag van verschijnen. In de goodiebag die we kregen zat een ingepakt boek! Ik heb het nog niet uitgepakt, maar het is Did I mention I love you? van Estelle Maskame. Daarna gingen we door naar YALFoort, waar ik 54 minuten kocht. Dit boek liet ik natuurlijk ook signeren door Marieke Nijkamp!

Als lid van de Hebban Young Adult Club van 10 was ik uitgenodigd voor Hebban Live! Bij dit evenement kreeg ik weer een leuke goodiebag, dit keer niet gericht op young adult. Hierin zaten Samen en Een week in Parijs. Dat deze boeken voor mij onbekend zijn, neemt niet weg dat ik er niet blij mee ben! In tegendeel: ik ben juist benieuwd naar Samen 🙂

Op 28 september kreeg ik niet één, maar twee boeken door de brievenbus! Cyberboy is het nieuwste boek van Tanja de Jonge en ter promotie daarvan mag ik meedoen aan de blogtour. Ik zal dit boek recenseren én de auteur interviewen! Eind oktober lees je deze artikelen op mijn blog.

Bovendien kreeg ik geheel onverwacht van Lemniscaat ook een boek. De lege kamers is een boek waarvan ik nog niet gehoord had, maar waar ik door de mooie uitgave al nieuwsgierig naar ben. De omschrijving klinkt mysterieus, we zullen zien hoe dit boek me bevalt!

Heb je de tel bij kunnen houden? Volgens mij zijn het er 18, wat veel! Ik heb er ook nog niet veel boeken van gelezen, dat verklaart mijn to be read voor deze maand ook. Er zitten zo veel leuke boeken tussen waarvan ik echt niet kan wachten tot ik ze kan lezen! Welk boek maakt jou het meest nieuwsgierig?

3 gedachten over “Bookhaul september

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *