Kom jij ook naar het Young Adult Crime Event?

Is jouw agenda aanstaande zondag leeg? Dan is ie dat nu niet meer! Kom naar het door Hebban georganiseerde Young Adult Crime Event in Zoetermeer! Ook als je agenda al vol was, raad ik je aan tijd vrij te maken 🙂

Op het YA Crime Event tijdens het Nederlands Thrillerfestival kun je zes van je favoriete YA-auteurs ontmoeten, kans maken op hun meest recente boeken Ă©n nemen Hebban-nieuwsbrieflezers een gratis linnen tasje mee naar huis. Toegang is gratis!

Ja, dat klinkt tof, I know! Je bent vast benieuwd naar de aanwezige auteurs en het programma. Ik kan het wel allemaal in mijn eigen woorden uitleggen, maar het is het makkelijkst om Hebban te citeren. Dus bij deze hieronder alle informatie!

Tijdens het spetterende podiumprogramma, dat om 13.00 uur start, komen zes YA-auteurs aan het woord tijdens een interviewestafette, waarbij natuurlijk ruimte is voor vragen uit het publiek. Eva Burgers, Cis Meijer, Jennefer Mellink, Mirjam Mous, Marieke Nijkamp en Margje Woodrow worden ondervraagd door presentator Jörgen Apperloo, beter bekend als Vlogboek op YouTube.

 

Na het interview gaan we door met de Grote Young Adult Boekenquiz, waar de winnaar ervandoor gaat met de meest recente boeken van de aanwezige YA-auteurs. Na afloop van het programma, om 14.30 uur, is het tijd voor de signeersessies en fotomomenten. Hebban zorgt voor professionele foto’s voor een roze fotoscherm, die later op Facebook worden gepost. Natuurlijk is er ook gelegenheid tot het nemen van selfies!

Hoe leuk! Ik vind young adult tof, ik vind thrillers super leuk en deze auteurs zijn ook geweldig! Zoetermeer is bovendien goed dichtbij, en de locatie is leuk en met Hebban is het gezellig, dus ja, ik heb er ontzettend veel zin in! Ik ben benieuwd hoe het uitpakt.

Ik heb van alle aanwezige auteurs minstens twee boeken gelezen, behalve van Marijke Nijkamp. Maar gisteren ben ik begonnen in haar debuut 54 minuten, want ik vind het leuk als ik het boek van te voren heb gelezen!

Ik kan geen reden bedenken waarom je niet zou komen, behalve als het echt heel ver reizen is. Maar er is een uitgebreid, veelzijdig programma met veel auteurs, met wie je daarna ook veel quality time kan hebben. En de toegang is gratis, en dat heb je ook niet vaak bij young adult events 🙂

Het evenement vindt dus plaats op zondag 23 oktober van 13.00 tot 16.00 uur in het Stadstheater in Zoetermeer.

Zie ik jou zondag? Laat het me weten, het wordt echt tof!

Bronvermelding: Ik heb geciteerd uit dit en dit artikel van Hebban.nl. Ook de afbeelding die ik heb gebruikt is van Hebban.

Een gedachte over “Kom jij ook naar het Young Adult Crime Event?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *